Makelaars bloggenRSS

Onze makelaars delen graag hun kennis met u. In deze blogs houden ze u op de hoogte van ontwikkelingen in de Brabantse woningmarkt.

 • 6 tips om je kind te helpen met het kopen van een huis

  Door op 5 Juli 2024
  De woningmarkt blijft een uitdaging, vooral voor starters. Gelukkig zijn er diverse manieren om je kind te helpen bij de aanschaf van een woning, zelfs nu de belastingvrije schenking van een ton verleden tijd is. Onze kantooreigenaar en financieel adviseur Harrie van Beers geeft 6 tips om je kind toch nog een duwtje in de rug te geven.
  6 tips om je kind te helpen met het kopen van een huis
 • Verkopen in de zomer

  Door op 16 Juni 2023
  De zomer is in zicht, hoewel we het pas vanaf 21 juni officieel zomer mogen noemen. Maar laten we eerlijk zijn, wie houdt er rekening met officiële data als de zon al volop schijnt? Nu krijgen we vaak de vraag: "Is het verstandig om mijn huis te koop te zetten in de zomerperiode of zomervakantie?" Nou, daar kunnen wij volmondig JA op zeggen! Vooral als je je huis verkoopt met RE/MAX Optimus Makelaars. Laat me je 7 tips geven om je huis met een glimlach te koop te zetten deze zomer.
  Verkopen in de zomer
 • RE/MAX 50 jaar!

  Door op 3 Maart 2023
  Dit jaar viert RE/MAX haar 50-jarig bestaan en wij zijn trots op deze mijlpaal. RE/MAX werd opgericht in Denver, Colorado, door Dave en Gail Liniger, met een duidelijke visie om het beste model te bieden voor de beste makelaars in de branche. Nu, vijftig jaar later, is RE/MAX uitgegroeid tot de grootste makelaarsorganisatie in de wereld, met meer dan 140.000 makelaars in meer dan 110 landen.
  RE/MAX 50 jaar!
 • De overlijdensrisicoverzekering

  Door op 10 December 2021
  Wetten worden met goede bedoelingen gemaakt. Maar in de praktijk kunnen regels gevolgen hebben waarbij mensen het gevoel krijgen dat de wet oneerlijk is. Wij leggen je graag zo’n situatie voor die in onze adviespraktijk regelmatig voorkomt. Deze keer: de risico's van samenwonen zonder huwelijk of samenlevingscontract. Voor de achterblijvende partner kan dat zeer nadelig uitpakken. Onze broker/owner Harrie van Beers legt uit waarom een overlijdensrisicoverzekering veel leed kan besparen.
  De overlijdensrisicoverzekering
 • Beste Makelaar 2020!

  Door op 8 Januari 2021
  Trots op ons team. Onafhankelijke beoordelingsplatform Wie is de Beste Makelaar heeft ons uitgeroepen tot De Beste Makelaar van Noord-Brabant 2020. Een mooie bevestiging van het harde werk dat wij de afgelopen jaren hebben verricht. Zo wordt onze kennis, 24/7 service en harder lopen voor klanten gewaardeerd.
  Beste Makelaar 2020!
Naar boven