Moergestel

Moergestel

Groen wonen midden in de typische Brabantse gezelligheid

Moergestel is een van de parels in de Tuin van Brabant. U woont er in de ideale combinatie van een gezellig centrum en de prachtige natuur van bossen en vennen. Zowel voor jonge als oudere bewoners biedt Moergestel volop woonkansen. Onze makelaar Robert Slenters laat u graag kennismaken met dit pittoreske dorp vol Brabantse gezelligheid.

Omringd door natuur

Het pittoreske Moergestel wordt omringd door prachtige bossen en vennen waar je kunt fietsen en wandelen. Met de grote hoeveelheid diersoorten die er zijn, is het een lust voor het oog voor natuurliefhebbers. Of neem eens een kijkje bij een van de verborgen restaurants. Omdat deze horecagelegenheden zich midden in het natuurgebied bevinden kun je genieten van een ultieme ervaring.

Knusse sfeer

In Moergestel kun je heerlijk door de straatjes en het centrum struinen. Dankzij de moeite die de inwoners en de gemeente in het onderhoud van de dorpen steken hangt er een gezellige, knusse sfeer. Wanneer je op zoek bent naar de typische Brabantse gezelligheid bent u in Moergestel absoluut op het juiste adres. Door het gemoedelijke volk, de leuke horecagelegenheden en de mooie omgeving is dit dorp beslist een van de pareltjes van Brabant.

Gezellig centrum

Voor de inwoners van Moergestel zijn er volop faciliteiten die het leven gemakkelijk en prettig maken. Het dorp heeft een gezellig centrum met leuke winkeltjes, eettentjes en cafés. Zo is er het welbekende café de Brouwer. Dit is een familiebedrijf dat al vele jaren een bekende rol speelt binnen het dorp. Dit café, naast vele andere gelegenheden, draagt de typische Brabantse gezelligheid met zich mee. Of duik in de geschiedenis van Moergestel door een bezoek te brengen aan De Sint Jans Onthoofdingskerk.

Voor jong en oud

In Moergestel vind je een groot aantal sportverenigingen, sportparken en sportscholen. Voor wie graag indoor of outdoor in beweging is, is het dorp een ideale locatie. Omdat Moergestel veel variatie biedt in omgeving en veel faciliteiten heeft is het geschikt voor zowel jong als oud. Als je om je heen kijkt zie je dan ook een grote diversiteit aan groepen mensen. Je kunt er de drukte opzoeken in het bruisende centrum of volledig tot rust komen in de prachtige natuur. Voor elk wat wils.

Uw makelaar voor Moergestel

Robert Slenters is onze gespecialiseerde makelaar voor Moergestel. Robert: “Dit dorp heeft zoveel charme. De beroemde Brabantse gezelligheid komt hier helemaal tot z’n recht. Dankzij de prachtige natuur, het bruisende centrum en de leuke boetiekjes is Moergestel met recht een van de parels van Brabant. Een genot om in te wonen.” Maak kennis met Robert Slenters, makelaar voor Moergestel

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Moergestel? Maak dan een afspraak met onze makelaar Robert Slenters. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of Whatsapp 06-38380300 of e-mail naar robertslenters@remax.nl

Naar boven