De huurprijs bepalen

Gratis waardebepaling voor de hoogste huurprijs

Als u uw huis of beleggingspand in Brabant wilt verhuren dan wilt u uiteraard ook weten wat het oplevert. Onze verhuurmakelaars weten daar alles van. Zij kennen de Brabantse huurmarkt door en door en bieden u graag een gratis waardebepaling.

Lokale factoren

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde. Maar ook zaken als omgeving, de ligging, vraag en aanbod van lokale omgeving en landelijke trends spelen mee. Onze verhuurmakelaars hebben alle kennis in huis om op basis van deze factoren de juiste huurprijs voor uw woning te bepalen. 

Gratis waardebepaling

Een waardebepaling door onze verhuurmakelaars kost niets en verplicht u tot niets. U krijgt een goede indruk van uw verhuurkansen en wat de woning u gaat opleveren. 

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren in Brabant? Maak dan een afspraak met RE/MAX Optimus Makelaars. Bel 085-2130300 of e-mail naar optimusmakelaars@remax.nl, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Brabant.

Naar boven