Liempde

Liempde

Authentiek dorp in de nabijheid van grote steden

Liempde is een dorp met een karaktervol uiterlijk en een groot verenigingsleven, zowel voor cultuur als sport. Onze makelaar Harrie van Beers is gespecialiseerd in deze rustige gemeente, in de buurt van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Authentiek centrum

Het dorp combineert een rustige omgeving met een rijk sociaal leven waarbij mensen voor elkaar klaarstaan en op elkaar letten. Kinderen kunnen er nog op straat spelen en toch zijn de dagelijkse faciliteiten zoals supermarkt, slager, bakker, groenteboer en drogist om de hoek. De basisschool staat in het centrum van het dorp. Dit centrum is nog authentiek en heeft ruime straten, historische panden en een sfeervolle kern. De wijken eromheen verraden door de bouw de periode wanneer ze gebouwd zijn. 

Veel te doen

Ook al is Liempde een rustig dorp, er is ook veel te doen. U vindt er kroegen, gezellige terrasjes en plekken om te eten zoals een restaurant, cafetaria en een pizzeria. U kunt er lid worden van diverse verenigingen. Niet alleen van sportclubs maar ook van verenigingen met een meer culturele inslag zoals de fanfare, toneelvereniging, koren, historische werkgroep en natuurwerkgroep. In elke wijk kunnen kinderen naar speeltuintjes.

Grote vraag, groeiend aanbod

Liempde is op elke type bewoner gericht maar kent vooral veel gezinnen met jonge kinderen en senioren die rustiger willen wonen. De komende jaren staat de bouw gepland van ongeveer 100 huizen, verspreid over 2 locaties. Door de gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg zullen de prijzen van de woningen in Liempde blijven stijgen. Jongeren hebben aangegeven in Liempde te willen blijven. Dat was tot voor kort lastig, maar met de bouw van nieuwe woningen worden de kansen beter en de wens groter.

Uw makelaar voor Liempde

Harrie van Beers is uw makelaar voor Liempde. Harrie: "Ik kan iedereen aanraden om in Liempde te wonen. Het prettige en bijzondere aan dit prachtige dorp is de hechte gemeenschap met het 'ons kent ons' gevoel. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele gezellige, maar vooral dynamische verenigingen waar van alles voor jong en oud wordt georganiseerd. Je merkt het direct als je er woont, Liempde is één groot warm nest." Maak kennis met Harrie van Beers, makelaar voor Liempde

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Liempde? Maak dan een afspraak met onze makelaar Harrie van Beers. Bel of WhatsApp 06-46161446 of e-mail naar harrievanbeers@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven