Heel goed geholpen

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Makelaar Karin Wolsleger

Makelaar Karin Wolsleger

Expertise: Tilburg

Bel of WhatsApp 0637291981 of mail naar karinwolsleger@remax.nl

Karin Wolsleger is onze gespecialiseerde makelaar voor Tilburg. Ze is actief in heel Brabant maar als geboren en getogen Tilburgse heeft ze extra affiniteit met Tilburg. In haar begeleiding bij aankoop en verkoop van woningen staat het belang van klanten altijd centraal. Maak kennis met Karin Wolsleger.

Klanten voorop

Karin is een echt mensenmens. Ze is een warme, sociaal vaardige makelaar bij wie het belang van klanten altijd voorop staat. Karin: “De wensen van klanten motiveren mij om elke dag scherp te zijn en daarom harder te lopen dan de traditionele makelaar. Dat is een kwestie van werkelijk alles voor de klant doen, aanpakken en doorpakken.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Grote lokale bekendheid

Als Tilburgse in hart en nieren kent Karin de stad als geen ander. Ze kent werkelijk iedereen en bijna iedereen kent haar. “Ik heb een groot lokaal netwerk en zeer grote bekendheid. Van alle ins & outs van Tilburg en de wijken ben ik goed op de hoogte. Ook ben ik breed georiënteerd en actief in de volksbuurten en in de villawijk. Tilburg ken ik dan ook op mijn duimpje.”

Maak een afspraak voor een gratis zoekopdracht

Vertrouwensband

Ook bij de aankoop van een woning draait het bij Karin om het ontzorgen van klanten. “Ik bouw een vertrouwensband op met mijn klanten en ik doe altijd meer dan ze van me verwachten. Brandende vragen moeten bijvoorbeeld direct beantwoord worden. Daarom ben ik alle dagen van het jaar 24/7, dus ook in het weekend, bereikbaar. Ik wil voor iedereen een huis vinden waar je je ook echt geweldig in voelt. Want een goed huis is een groot geluk.”

Maak eens afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Actief de markt op

"Vooral het ondernemerschap binnen RE/MAX trok mij aan. Niet afwachten en zien wie er op een woning afkomt maar actief de markt op. Als zelfstandige makelaars zetten we alles op alles om een woning te verkopen. Want het succes van onze klanten is direct ook ons eigen succes. Daarom zetten we alle beschikbare middelen in om woningen zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Die gedrevenheid zien onze klanten direct terug in een optimale verkoop."

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Karin Wolsleger

Neem contact op met Karin Wolsleger voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven