’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch

Uniek wonen tussen monumenten en moderne architectuur

’s-Hertogenbosch biedt een unieke combinatie van historische en moderne bouw. De 14 wijken hebben elk een uniek karakter en volop woonkansen voor elke woningzoekende.

Gezelligheid en cultuur

‘s-Hertogenbosch (of Den Bosch) is de hoofdstad van Noord-Brabant en kent een grote verscheidenheid aan wijken. Van de historische binnenstad, levendige Maaspoort en de wijk Zuid-Oost bij Het Bossche Broek tot aan groen, ruimte en weidsheid in Haverleij, Vinkel en Empel. Alle wijken hebben een eigen, karakteristieke sfeer. In het bruisende centrum vind je volop gezelligheid. Je hebt er leuke terrasjes en winkeltjes. Je kunt er terecht voor cultuur in musea, theater en concertgebouwen. En voor het grotere werk zijn er de Brabanthallen en de Verkadefabriek

Historisch en modern

Het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch staat bekend om z’n authentieke uitstraling met gotische bouwstijl en monumentale panden. Er zijn ook moderne gebouwen maar deze zijn strikt gescheiden van het historische centrum. Den Bosch is ook continu in ontwikkeling. Er wordt voortdurend gewerkt aan projecten op het gebied van cultuur, natuur en horeca om de leefbaarheid van de stad te vergroten. De aantrekkingskracht van Den Bosch op de omgeving is dan ook groot. Daardoor zien we de prijzen van de woningen nog altijd stijgen.

Grote variatie 

De 14 wijken van ‘s-Hertogenbosch bieden voor elk wat wils. Er is een grote variatie aan woningen en door de vele nieuwbouwprojecten wordt het woningaanbod jaarlijks vergroot. Het aantal inwoners per jaar blijft stijgen, net zoals de huizenprijzen. Voor gezinnen met jonge kinderen bieden de buitenwijken ruime woningen en goede voorzieningen in de buurt voor school en sport. Meer in het centrum zijn er exclusieve, monumentale panden. 

Maak een afspraak 

Wil u een huis kopen of verkopen in Den Bosch? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven