Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Groen wonen in de buurt van grote steden

Kaatsheuvel, in de gemeente Loon op Zand, is 'De Tuin van Brabant’. Het is schitterend gelegen in een groene omgeving met grote steden in buurt. Onze makelaar Ad Krijnen laat u graag kennis maken met deze prachtige gemeente, bekend om z'n natuurrecreatie en Brabantse gezelligheid.

De Tuin van Brabant

Kaatsheuvel behoort tot de Langstraat wat in de volksmond ook wel 'De Tuin van Brabant' wordt genoemd. Het is een groene vrijetijdsregio tussen de grote steden Tilburg, Den Bosch en Breda. Naast grote toeristische trekpleisters heeft Kaatsheuvel ook talrijke andere bijzondere parels die de gemeente zeer aantrekkelijk maken. Zo is de Langstraat is een plek van vele oude ambachten die je nog op veel plaatsen tegen komt. Oude schoenfabrieken en leerlooierijen gaan hand in hand met moderne winkels, ateliers en kunst.

Wonen in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel woont u in een aantrekkelijk, levendig, toegankelijk en toch intiem dorp. Er is veel groen met grote bomen, uitgestrekte duinen, landgoederen en gezellige straatjes. Naast prachtige natuur vindt u er ook een grote verscheidenheid aan winkels met aangrenzende terrasjes. Het is in Kaatsheuvel altijd gezellig. Het dorp bruist en het is een plek waar inwoners voor elkaar zorgen, zich verbonden voelen en nog voor elkaar klaar staan.

Veel te doen

De Efteling, het bekendste park van Nederland ligt in Kaatsheuvel. Daarnaast heeft Kaatsheuvel een recreatiegebied dat voornamelijk de buurtschap Loons Hoekje omvat. Hier bevindt zich onder andere het sportpark van Kaatsheuvel, waar verschillende verenigingen zijn gehuisvest. Het Loonse Hoekje is ook een populaire toegangspoort naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, waar veel buitensportactiviteiten worden georganiseerd.

Fietsen en recreëren

Door het nationaal park loopt een populaire fietsroute die veel gebruikt wordt door racefietsers en mountainbikers. In deze groene omgeving vind je ook veel verblijfsaccommodaties, waaronder campings, recreatieparken en bungalowparken. De Hotels in Kaatsheuvel zijn meer centraler gevestigd in het dorp. Verder vind je in de omgeving een golfpark, een minigolfbaan en de recreatieplas Experience Island.

Veel voorzieningen

Het centrumgebied van Kaatsheuvel bestaat uit een overdekte winkelpassage De Hoofdpoort met een groot aanbod aan winkels. Daarnaast zijn er in De Hoofdstraat en de Peperstraat ook diverse winkels te vinden waaronder 5 grote supermarkten. Op het gebied van onderwijs, cultuur, sport en gezondheidszorg is Kaatsheuvel van vele voorzieningen voorzien.

Huizenprijzen in Kaatsheuvel

De prijzen van woningen in Kaatsheuvel zijn de afgelopen jaren in alle segmenten fors gestegen. We zien steeds meer kopers uit grote steden als Tilburg en Den Bosch, maar ook vanuit de Randstad. Zij ervaren de Kaatsheuvelse woningmarkt als zeer interessant en vinden hier de ruimte en rust, die ze willen inruilen voor de drukte van de stad.

Uw makelaar voor Kaatsheuvel

Ad Krijnen is onze gespecialiseerde makelaar voor Kaatsheuvel. Hij beschikt naast een actief netwerk van (ver)kopers en ondernemers uit Kaatsheuvel en omgeving ook over een breed netwerk van collega (aankoop)makelaars uit de omliggende steden en de Randstad. Daarmee vergroot hij de verkoop of aankoop van uw huis in Kaatsheuvel aanzienlijk.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Kaatsheuvel? Maak dan een afspraak met onze makelaar Ad Krijnen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 06-514343598 of e-mail naar adkrijnen@remax.nl

Naar boven