Makelaar Julian Fens

Makelaar Julian Fens

Expertise: Drimmelen

Bel of WhatsApp 06-23227978 of e-mail naar julianfens@remax.nl

Julian Fens is onze gespecialiseerde makelaar voor de gemeente Drimmelen. Hij is actief in heel Brabant en heeft extra affiniteit met Drimmelen. Als inwoner van Made, een van de dorpjes in de gemeente, weet hij alles over de prachtige omgeving aan de Biesbosch en unieke woonkansen. Maak kennis met Julian Fens.

Optimaal in de markt

Julian: “Ik ben jarenlang als topsporter door het leven gegaan. Daar heb ik een echte doorzettersmentaliteit ontwikkeld. Ik geef dan ook nooit op en heb altijd de drive om te winnen. Deze mentaliteit wil ik ook overbrengen in de makelaardij. Ik ga door totdat ik de beste deal voor mijn klanten heb bereikt. Verder heb ik een commerciële opleiding gevolgd en heb ik een marketing achtergrond waardoor ik woningen optimaal in de markt kan zetten.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Drimmelen

“Ik ben opgegroeid in deze gemeente en woon er al mijn hele leven. Ik heb hier op school gezeten, heb in lokale winkels kleding gekocht en ken de lokale horeca goed. Vooral Made, het dorp waar ik zelf woon, is mij heel bekend. De gemeente Drimmelen is een samenvoeging van de dorpen Made, Drimmelen, Terheijden en Hooge en Lage Zwaluwe. Samen vormen ze een prachtig gebied aan Nationaal Park De Biesbosch. Daar kun je heerlijk genieten van de natuur. Voor watersporters is er een grote jachthaven met sloepverhuur. En wie wat meer dynamiek wil, is binnen een half uur in het gezellige centrum van Den Bosch.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Alle woonwensen

“Het is fantastisch om mensen te helpen bij het aankopen van een nieuw huis of het verkopen van hun huidige woning. Ik ga graag op zoek naar een woning die aan alle woonwensen van de klant voldoet. De blijdschap van klanten bij het vinden van hun ideale woning geeft me de meeste voldoening. Ook hou ik ervan om deals te sluiten en ben ik erop gebrand om uw woning te verkopen voor de beste prijs.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX Service

"Volgens de succesformule van RE/MAX bestaat ons kantoor uit zelfstandige makelaars. We zijn allen eigen ondernemers waardoor we nog harder voor onze klanten lopen. Ook als u liever in het weekend bezichtigingen doet, is dat geen probleem. Door cursussen en trainingen beschikken wij altijd over de meest actuele informatie. Zo krijgen onze klanten het beste van twee werelden: de bewezen topservice van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld, uitgevoerd door gemotiveerde specialisten."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Julian Fens

Neem contact op met Julian Fens voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven