Uden

Uden

Wonen in een groen dorp met stadse allure

Uden is een gezellig dorp, ideaal gelegen tussen grote steden. Vooral de groene omgeving en de stadse allure maken Uden zeer populair. De grote aantrekkingskracht op woningzoekenden buiten Uden en diverse nieuwbouwprojecten houden de lokale woningmarkt dynamisch. Ontdek typisch Brabants wonen in Uden.

Brabantse gastvrijheid

In Uden wordt druk gebouwd om de vraag van buiten de gemeente aan te kunnen. Ondanks de moderne bouw is het historische karakter van Uden en bijbehorende dorpen Odiliapeel en Volkel, behouden gebleven. Daar vindt u de beroemde Brabantse gastvrijheid en de gezellige sfeer volop terug. Vooral de nieuwbouwwijken zijn ruim opgezet met veel groen.

Goede bereikbaarheid

Uden ligt direct aan de A50, centraal tussen de grote steden ’s Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen. Dat maakt het dorp ideaal voor mensen die landelijk willen wonen en in de stad werken. In Uden zelf is er ook veel te doen. Het theater is een van de grootste van Nederland met een rijk en divers gevuld programma. Het winkelcentrum is zeer gevarieerd met voor ieders smaak wel een leuke winkel. En er zijn volop sportverenigingen, muziek- en toneelverenigingen.

Uitstekende vestiging

Voor gezinnen met jonge kinderen biedt Uden alle voorzieningen. Elke wijk in Uden heeft wel een eigen basisschool op loopafstand. Voor het voortgezet onderwijs kunnen kinderen terecht op het Udens College. Daarnaast is Uden geschikt voor vrijwel alle leeftijds- en beroepsgroepen. Door de uitgebreide industrie en de grote diversiteit aan bedrijven kent het gebied een goede werkgelegenheid. Zo is de vliegbasis Volkel een bekende werkgever waar veel mensen dagelijks hun kost verdienen.

Uden in de toekomst

Uden werkt hard aan de toekomst, onder andere door nieuwbouw in Het land van Dico, Uden-Zuid en in de dorpen Odiliapeel en Volkel. Door de grote aantrekkingskracht en populariteit verwachten we dat – ondanks nieuwbouwprojecten – de huizenprijzen verder zullen stijgen. Dit komt vooral omdat de vraag naar woningen in alle prijsklassen onverminderd hoog blijft.

Maak een afspraak

Wil u een huis kopen of verkopen in Uden? Maak dan een afspraak met onze makelaar Robert Slenters. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 06-38 38 03 00 of e-mail naar robertslenters@remax.nl

Naar boven