Eindhoven - Dommelbeemd

Eindhoven - Dommelbeemd

Wonen tussen rust en dynamiek in Eindhoven

Dommelbeemd (Woensel-Noord) is een van de gezelligste wijken in Eindhoven. U woont er tussen de rust van het platteland en de dynamiek van de grote stad. Ontdek de unieke woonkansen van Dommelbeemd.

Gezellige buurten

Dommelbeemd bestaat uit gezellige buurten, waaronder Heesterakker, Vaartbroek, Eckart, Luytelaar, Bokt en Esp. En dichtbij het centrum. Want binnen 10-15 minuten fietsen bent u middenin het bruisende hart van Eindhoven. Aan de andere kant is de rust en stilte van het platteland, de boerderijen en mooie fietsroutes binnen handbereik. Uitvalswegen zijn ook dichtbij en je zit zo op de rijksweg naar Den Bosch, Tilburg of de Randstad.

Family friendly

De wijk heeft een totaal oppervlak van 515 hectare en kent veel mooie klassieke jaren ’50-’80 woningen. Nieuwere woningen en appartementen zijn er ook volop aanwezig. De wijk is enorm “family friendly”. Families met kinderen, jong en oud, maar ook ouderen komen hier zeker aan hun trekken. Door de aanwezigheid van scholen, winkels en sportfaciliteiten is deze wijk ideaal. Maar ook jongere starters en singles die rustig willen wonen, maar toch dichtbij de binnenstad van Eindhoven willen zitten, moeten deze wijk zeker op hun verlanglijstje zetten.

Stijgende huizenprijzen

Voor de huizenprijzen in Dommelbeemd zien we voorlopig nog een stijgende trend. Dat komt vooral door de ligging van de wijk, de kwaliteit van het leven en de aantrekkingskracht van Eindhoven. De ontwikkeling van de rente en het beperkte aanbod van woningen spelen uiteraard ook een belangrijke rol. 

Wonen in Dommelbeemd 

Om leuke dingen te doen hoeft u niet ver te gaan als u in Dommelbeemd woont. Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt zoals speelplaatsen, buurtcentra, het stadstrand De IJzeren Man en talloze sportfaciliteiten en winkelcentra. Alles in enkele minuten binnen handbereik. Er is weliswaar niet veel nieuwbouw, maar er wordt veel werk verricht aan de kwaliteit van het leven. De bewoners van Dommelbeemd zijn trots op hun huis en doen er van alles aan om de kwaliteit en de waarde hoog te houden.

Zorgeloos opgroeien

Ook op educatief terrein hoeft u niet ver te reizen. Van basisonderwijs tot middelbare scholen, van beroepsonderwijs tot wetenschappelijk onderwijs, zoals Fontys en de TU campus liggen dicht in de buurt. Dat maakt Dommelbeemd een ideale buurt om met kinderen – groot en klein - te wonen. Ze kunnen er zorgeloos opgroeien in alle rust en ruimte.

Uw makelaar voor Eindhoven - Dommelbeemd

Randy Kiana is uw makelaar voor Eindhoven - Dommelbeemd. Hij kent de buurt als geen ander en toont u graag de unieke woonkansen die Dommelbeemd te bieden heeft. Randy: ”Ik sta telkens weer versteld van de ideale omstandigheden om hier met je gezin te wonen. Je hebt de dynamiek van het centrum om de hoek en de rust van het platteland op fietsafstand. De huizen zijn ruim en kinderen hebben hier een fantastische tijd. Dommelbeemd heeft het allemaal.” Maak kennis met onze makelaar Randy Kiana

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Eindhoven - Dommelbeemd? Maak een afspraak met onze makelaar Randy Kiana. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 06-21215563 of e-mail naar randykiana@remax.nl

Naar boven