Makelaar Wioleta Jankowska

Makelaar Wioleta Jankowska

Expertise: Tilburg

Bel of WhatsApp 06-59626467 of e-mail naar wioletajankowska@remax.nl

Wioleta Jankowska is onze makelaar voor Tilburg. Ze woont er zelf al meer dan 14 jaar met veel plezier. Haar liefde voor de stad en grote kennis van woningen deelt ze graag met haar klanten. Zowel in het Nederlandse als in het Pools. Ze weet als geen ander hoe het is om als Poolse nieuwkomer de Tilburgse woningmarkt te betreden. Die ervaring deelt ze graag met haar klanten. Maak kennis met Wioleta Jankowska.

Pools en Nederlands

Wioleta is een warme, sociale makelaar die besluitvaardig optreedt. Dat helpt haar om goede beslissingen te nemen. Wioleta: "Ik ben open en eerlijk. Mensen weten meteen wat ze aan me hebben. Ik beheers zowel de Poolse als de Nederlandse taal, waardoor ik Poolse mensen goed kan helpen met zowel de aankoop, verkoop als het regelen van andere zaken die nodig zijn om het proces goed te laten verlopen. Ik ben zelf ook van Polen naar Nederland verhuisd en weet dus precies hoe dat gaat en wat er nodig is. Ik kan helpen met het regelen van alles wat met het verkopen en of aankopen van een woning te maken heeft. A tot Z begeleiding. Ik ken alle wegen tot instanties. En door mijn brede werkervaring ben ik erg klantgericht en ben ik sterk in het onderhandelen. Ik probeer altijd het beste resultaat te bereiken. Lukt het niet linksom, dan rechtsom met als als uiteindelijk doel dat de klant tevreden is. "

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Tilburg

"Ik woon al 14 jaar met veel plezier in Tilburg. Ik heb op meerdere plekken in Tilburg gewoond, waardoor ik de stad inmiddels erg goed ken. Ik vind het een mooie stad om in te wonen. Het is vergeleken bij de Randstad een rustige stad, omgeven door veel groen. Tilburg kent veel gezellige wijken en heeft een levendig centrum. Qua wonen is er voor ieder iets wils. Prachtige monumentale panden, gezellige rijtjeswoningen en mooie nieuwbouwprojecten. Ik heb Tilburg in mijn hart gesloten."

Maak een afspraak voor een aankoop­adviesgesprek

Persoonlijke aanpak

"Ik hou van uitdagingen in mijn leven. Deze uitdaging vind ik zeker in de makelaardij. Ik vind het fijn om mensen zo goed mogelijk te helpen met de verkoop of aankoop van een woning. Dit is niet zomaar iets, maar vaak een erg belangrijke beslissing en stap in het leven van mensen. Om hier dan zo goed mogelijk in te kunnen ondersteunen en te zorgen dat iedereen tevreden is, vind ik al een geweldige uitdaging op zich. Het geeft mij energie om deze uitdagingen aan te gaan. Ik hou van een persoonlijke benadering en ben erg betrokken bij mijn relaties. Ik zet graag een stapje extra en neem waar mogelijk zorg uit handen."

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

RE/MAX service

RE/MAX is ’s werelds grootste franchise-organisatie in de makelaardij. Er werken meer dan 110.000 makelaars in meer dan 100 landen over de gehele wereld. RE/MAX legt de focus op haar klanten. Ze bieden een optimale begeleiding bij de aankoop of verkoop van uw woning. RE/MAX is er als uw adviseur gedurende het hele traject. Een van de eigenschappen van RE/MAX is betrouwbaarheid, altijd bereikbaar, goede service van A tot Z. Wioleta: "Bij RE/MAX zijn wij zelfstandige makelaars, maar nooit alleen. We ondersteunenen en motiveren elkaar en we leren van elkaar. Als team versterken we onze vakkennis en delen we onze ervaring. Samen bereiken we de beste resulaten voor onze klanten."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Wioleta Jankowska

Neem contact op met Wioleta Jankowska voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven