Landgoed Stille Wille

Landgoed Stille Wille

Wonen in een groene oase van rust 

Landgoed Stille Wille is van origine een recreatiepark met veelal houten woningen waar permanent wonen mogelijk is. Al meer dan 50 jaar verzorgen bewoners, recreanten en de grondeigenaar het parkbeheer van deze locatie en het bos waar ze zo van houden. Onze makelaar Ad Krijnen is gespecialiseerd in Landgoed Stille Wille en neemt u graag mee door deze unieke locatie in Brabant.

Leven in het bos 

Uw buren zijn meer dan gemiddeld betrokken bij de natuur. De rust, het groen en het leven in het bos zijn belangrijke waarden in de keuze om er te wonen. De maximale snelheid voor verkeer is er dan ook slechts 15 kilometer per uur. De wegen zijn er onverhard en er is veel overleg over het beheer van de bomen en het onderhoud van het landgoed.

Zwembad en werkgroepen

Het landgoed zelf biedt allerlei faciliteiten zoals een buitenzwembad en kinderbad met een professionele zuiveringsinstallatie en ligweide, een speeltuin en verschillende visvijvers. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan verschillende werkgroepen voor gemeenschappelijke interesses.

Wonen in Stille Wille 

Op Landgoed Stille Wille wonen koppels van alle leeftijden die rust willen vinden met een veeleisende baan. Er zijn gezinnen met jonge kinderen maar ook senioren die genoeg hebben gezien van de stad. Boven alles wonen er mensen die houden van rust om zich heen en afscheid hebben genomen van het haastige leven. Want daar draait wonen in Landgoed Stille Wille om: genieten van rust en natuur.

Permanent wonen mogelijk

Sinds begin 2019 mag er definitief permanent op het landgoed gewoond worden. Naar verwachting zullen daardoor de recreanten op Landgoed Stille Wille afnemen. Dit zorgt er dan weer voor dat er meer mensen komen die sociale contacten opbouwen. Daarnaast zullen faciliteiten meer gaan beantwoorden aan de wensen van deze tijd.

Gunstige prijsontwikkeling

De prijzen van woningen op Landgoed Stille Wille zijn de afgelopen jaren enorm gestegen en zullen naar verwachting gestaag blijven stijgen. Mensen willen meer en meer ruimte om zich heen. Landgoed Stille Wille biedt dit met percelen van gemiddeld 700m². Nu de permanente woonbestemming definitief is en inschrijven in de gemeente dus mogelijk is, zijn er meer mensen die hun droom van wonen in de natuur waar willen maken.

Uw makelaar voor Landgoed Stille Wille

Ad Krijnen is uw makelaar voor Landgoed Stille Wille. Ad: “Stille Wille heeft de sfeer van een dorp en de beleving van een vakantieoord. U woont er midden in een groene, ruime omgeving, niet ver van de dynamiek van de stad. Alles is er op loopafstand in een oase van rust die af en toe wordt onderbroken door gezang van vogels en gescharrel van eekhoorns en hertjes.” Maak kennis met Ad Krijnen, makelaar van landgoed Stille Wille.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen op Landgoed Stille Wille? Maak dan een afspraak met onze makelaar Ad Krijnen. Bel of WhatsApp 06-51343598 of e-mail naar adkrijnen@remax.nl.

In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven