Tilburg-Noord

Tilburg-Noord

Dorps en divers wonen in de grote stad 

Tilburg-Noord is een van de groeibriljanten van Tilburg. De wijk wordt stevig onder handen genomen en is hard op weg om een van de mooiste buurten van de stad te worden. Ontdek deze diverse, groene wijk met volop woonkansen.

Complete metamorfose 

De wijk Tilburg-Noord staat bekend om z’n groene omgeving met mooie brede straten. Het is een zeer uitnodigende wijk dankzij de vele parkjes en het Noorderbos waar je prachtige wandelingen kunt maken en genieten van de natuur. Ook het nieuwe Wagnerplein is een genot om te bezoeken. Het winkelcentrum en het plein hebben een complete metamorfose ondergaan en ook het Von Weberpark krijgt een geheel nieuw gezicht. Het nieuwe Wagnerplein heeft alles in zich om het kloppende hart van Tilburg te worden. 

Wonen in Tilburg-Noord

De gezellige uitstraling met allerlei verschillende huizen en het vele groen maken Tilburg-Noord een van de leukste wijken om in te wonen. De wijk heeft een hele diverse sfeer. En met het huidige woonaanbod is er voor elk gezin wel een goede plek te vinden. Door de renovatieplannen van de gemeente wordt de wijk meer en meer opgeknapt. 

Steeds mooier

Door de groeiende industrieterreinen in Tilburg-Noord komt er steeds meer werkgelegenheid bij. Dat heeft een aanzuigende werking op de wijk. Naar verwachting zal de wijk de komende jaren ook steeds mooier worden. Door de groeiende populariteit verwachten we dat de huizenprijzen blijven stijgen. In Tilburg-Noord heb je veel starterswoningen waar op dit moment een grote vraag naar is. 

In de buurt 

Tilburg-Noord biedt allerlei voorzieningen in de buurt. De Heikant aan de Schuberstraat is hét woonzorgcentrum van van de wijk. Je hebt er het Wagnerplein met aansluitend de Drieburcht waar je kunt zwemmen, sporten of fysiotherapie volgen. Je kunt uitwaaien langs de Noorderplas en in het Noorderbos. Nog meer natuur vind je in de Loonse en Drunense duinen. Op vrijdagmiddag kun je shoppen op de gezellige markt. 

School en recreatie

Kinderen kunnen naar school in de grote scholengemeenschap in de wijk. Er zijn speeltuinen en verschillende parkjes. Voor volwassenen zijn er voldoende eetgelegenheden. Klussers kunnen terecht in de lokale bouwmarkt en 2 grote tuincentra. En voor sporters zijn er 3 verschillende sportscholen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met onze makelaar Karin Wolsleger. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 06-37291981 of mail naar karinwolsleger@remax.nl

Naar boven