Perfecte match tussen vraag en aanbod

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Makelaar Ad Krijnen

Makelaar Ad Krijnen

Expertises: Waalwijk, Altena, Kaatsheuvel en Stille Wille

Bel of WhatsApp 06-51343598 of e-mail naar adkrijnen@remax.nl

Ad Krijnen is onze gespecialiseerde makelaar voor Waalwijk, de Langstraat, Altena en Kaatsheuvel. Hij is actief in heel Brabant en heeft met deze gemeenten extra affiniteit. Als gedreven, betrokken makelaar zorgt hij ervoor dat zijn klanten optimaal resultaat boeken tijdens het hele aankoop- en verkooproces. Hij is dan ook 365 dagen per jaar van 08.00-22.00 uur persoonlijk bereikbaar. Maak kennis met Ad Krijnen.

 

Helderheid in koop en verkoop

Ad: “Prettig wonen is belangrijk voor een ieders levensgeluk. Maar bij het aan- of verkoopproces van een woning, komt altijd de nodige spanning kijken. Hoe snel gaat de verkoop? Krijgt u er de juiste prijs voor? Maar ook: vind ik die ene, passende en fijne woning? Als zelfstandige makelaar neem ik die spanningen weg en breng ik helderheid in het hele verkoop- of aankoopproces. Ik denk altijd in kansen en creatieve oplossingen, want er is meer mogelijk dan standaard makelaars kunnen bedenken. Daarom zet ik mijn kennis, inzet en betrokkenheid graag in om klanten deze spannende periode onbezorgd te laten beleven en succesvol af te sluiten. Ik ben actief in heel Brabant en vooral in Altena, Kaatsheuvel en de Langstraat inclusief Waalwijk, waar ik zelf met veel plezier woon.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Lokale expertise

“Ruim 20 jaar geleden heb ik er heel bewust voor gekozen om in Waalwijk, of 'Wolluk' zoals we hier zeggen, te gaan wonen. Ik heb een breed netwerk en ben actief in lokale (ondernemers)netwerken. Sinds de eeuwwisseling was ik al actief op het gebied van (zorg)vastgoed en de woonvisie in wat toen nog het Land van Heusden en Altena werd genoemd; de 3 gemeenten Aalburg, Woudrichem en Werkdam. Ik ken deze gemeenten dan ook door en door.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Jarenlange ervaring

“Elke stap in een wooncarrière kent net als de bijbehorende levensfase vele vraagstukken. Door mijn jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen in verschillende levensfasen op het gebied van wonen kan ik maximaal ondersteunen bij het vinden van de beste antwoorden en oplossingen. Inclusief de aankoop of verkoop van de bijpassende woning tegen de beste voorwaarden."

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Bereikbaar als u tijd heeft

"Met name ’s avonds en in het weekend hebben (ver)kopers vaak de tijd en rust om zich bezig te houden met hun volgende stap in hun wooncarrière. Ik ben daarom 365 dagen per jaar van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar en beschikbaar voor rondleidingen en vragen. U kunt daardoor in alle rust uw oriëntatie, activiteiten en beslissingen rondom de (ver)koop van uw woning aanpassen aan uw agenda. Ik ben uw 'ADnormale makelaar', want gewone makelaars zijn er al genoeg."

Lees verder

Kansen signaleren

“De juiste makelaar maakt het verschil. Het is iemand die belangen en wensen weet te vertalen naar de huidige huizenmarkt, die zorgen uit handen neemt en er bovenop zit. Iemand die uiterst alert is. Als RE/MAX makelaar blink ik daarin uit. Ik signaleer kansen en mogelijkheden voor mijn klanten en neem die mee naar de nieuwe toekomst. Met aandacht en betrokkenheid. Ik bied transparantie, overzichtelijkheid en duidelijkheid omdat aan- of verkopers exact willen weten waar ze aan toe zijn.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Samen sterk

“RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld, actief in meer dan 90 landen. De kantoren delen onderling kennis en ervaring. In het kantoor zelf werken we met zelfstandige ondernemers die verantwoordelijk zijn voor hun eigen succes. Daardoor ga je net een stapje verder dan anderen en ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Ook ’s avonds en in de weekenden. Dat is de gouden formule van RE/MAX. Samen staan we sterk en delen we ervaringen. Die hechte samenwerking brengt kracht, doorzettingsvermogen en passie voor je vak in je naar boven. En dat merken onze klanten.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Ad Krijnen

Neem contact op met Ad Krijnen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven