Makelaar Jelle de Beer

Makelaar Jelle de Beer

Expertise: Boxtel, hypotheken, verzekeringen

Bel of Whatsapp 06-38517741 of e-mail naar jelledebeer@remax.nl


Jelle de Beer is onze gespecialiseerde makelaar voor Boxtel. Als inwoner van de wijk Breukelen kent hij de gemeente als geen ander. Met zijn all-in service verzorgt hij het hele aankoop- en verkooptraject van zijn klanten tot in de kleinste details. Maak kennis met Jelle de Beer.

Maximaal resultaat

Jelle de Beer begon zijn carrière in de financiële dienstverlening. Als hypotheekadviseur deed hij veel ervaring op met hypotheken, verzekeringen en leningen. Jelle: “Ik was dagelijks bezig met taxatierapporten en koopovereenkomsten. Dit bleek een goede basis te zijn voor mijn overstap naar de makelaardij, want de financiële haalbaarheid van een aankoop is even belangrijk als verliefd worden op een woning. Zo bied ik mijn klanten een realistisch beeld bij aankoop. Bij verkoopbemiddeling zorg ik voor het maximale resultaat.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Volledig ontzorgen

“Het mooie van makelaar zijn vind ik dat je een positieve bijdrage levert aan belangrijke ‘life-events’ van klanten. Een huis kopen of verkopen is vaak de grootste transactie die mensen in hun leven doen. Heel spannend. Vaak weten ze niet wat er allemaal bij komt kijken. Als je dan van het kastje naar de muur wordt gestuurd door verschillende contactpersonen, kan je er behoorlijk onzeker van worden. Dat is jammer want dit moment moet juist een feestje worden. Daarom verzorg ik het aankoop- en verkoop traject van A tot Z. Met mijn all-in service ontzorg ik mijn klanten volledig. Van intake, taxatie, hypotheek, verzekeringen tot en met de afhandeling bij de notaris. Eén contact die alles regelt.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kennis van Boxtel

“Ik woon zelf al jaren met veel plezier in Boxtel, in de wijk Breukelen om precies te zijn. De diversiteit van de Boxtelse wijken en buurten blijft me nog steeds verbazen. Zo is de ene wijk uitermate kindvriendelijk, de andere wijk weer erg rustig. Er zijn hele groene wijken én er zijn hele levendige wijken. In Boxtel vind je voor elke woonwens wel een geschikte wijk. En door de centrale ligging ten opzichte van Eindhoven, Tilburg en Den Bosch ben je binnen een half uur in het bruisende centrum van de grote stad.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Ook hypotheken en verzekeringen

“Ik bied een complete dienstverlening. Dat betekent dat ik behalve bemiddeling in aankoop en verkoop van woningen, ook adviseer op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Op die manier wil ik een life-time-relationship aangaan met mijn klanten. Daarmee kunnen ze ook na aankoop en verkoop rekenen op mijn klantgerichte service.”

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

RE/MAX service

“Ik heb me aangesloten bij RE/MAX omdat ik een lokale makelaar wil zijn met een internationaal netwerk. Ook het zelfstandige aspect vind ik belangrijk. Bij RE/MAX zijn we namelijk allemaal zelfstandige makelaars. Voor klanten betekent dit dat we 24/7 bereikbaar zijn, ook ’s avonds en in het weekend. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En we bouwen een band voor de toekomst op. Klanten krijgen altijd te maken met één contactpersoon die alle zaken voor hen regelt.”

Maak een afspraak voor meer informatie

Maak een afspraak

Jelle de Beer

Neem contact op met Jelle de Beer voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven