Beste Makelaar 2020!

Door op 8 Januari 2021

Ons kantoor is uitgeroepen tot de beste makelaar van Noord-Brabant

Trots op ons team. Het onafhankelijke beoordelingsplatform Wie is de Beste Makelaar heeft ons uitgeroepen tot De Beste Makelaar van Noord-Brabant 2020. Een mooie bevestiging van het harde werk dat wij de afgelopen jaren hebben verricht. Zo wordt onze kennis, 24/7 service en extra inzet door onze klanten gewaardeerd. En daar zijn we erg dankbaar voor.

Met dank aan onze klanten!

Makelaars uit heel Nederland zijn het hele jaar door hun klanten beoordeeld aan de hand van reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform www.wieisdebestemakelaar.nl. Daaruit bleek dat onze klanten ons als beste makelaar hebben beoordeeld. Het leverde ons de award voor de beste makelaar van Noord-Brabant 2020 op.

Cijfer: 9.72

Op basis van de volgende punten kwam een algemeen beoordelingscijfer tot stand: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. Volgens de jury: “Met een overtuigende 9.72 als algemeen beoordelingscijfer is het duidelijk dat zij hun klanten dusdanig weten te enthousiasmeren en de verwachtingen weten te overtreffen, dat ze hoge beoordelingen blijven scoren. RE/MAX Optimus Makelaars mag zich terecht een heel jaar lang De Beste Makelaar van Noord-Brabant noemen.”

Ook een huis kopen of een huis verkopen in Brabant met de Beste Makelaars van Noord-Brabant? Wij komen graag met u in contact om onze prijswinnende aanpak met u te bespreken.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een woning in Brabant? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel 013-7370163 of e-mail naar optimusmakelaars@remax.nl

Naar boven