RE/MAX 50 jaar!

Door op 3 Maart 2023

Dit jaar viert RE/MAX haar 50-jarig bestaan en wij zijn trots op deze mijlpaal. RE/MAX werd opgericht in Denver, Colorado, door Dave en Gail Liniger, met een duidelijke visie om het beste model te bieden voor de beste makelaars in de branche. Nu, vijftig jaar later, is RE/MAX uitgegroeid tot de grootste makelaarsorganisatie in de wereld, met meer dan 140.000 makelaars in meer dan 110 landen.

Groei in Nederland

In Nederland doet RE/MAX het ook uitstekend. Afgelopen jaar hebben we opnieuw een groei in marktaandeel en transacties gezien, en we verwachten dit jaar wederom te groeien. We zijn vastbesloten om onze kennis en expertise optimaal in te zetten om onze klanten te helpen, vooral in deze turbulente tijden waarin de woningmarkt aan verandering onderhevig is.

Beste op de woningmarkt

Als RE/MAX zijn we trots op onze ervaren en deskundige makelaars, die altijd klaarstaan om klanten te helpen bij het realiseren van hun woonwensen. We geloven dat deze 50-jarige mijlpaal ons in staat stelt om nog beter te worden in het bieden van de beste diensten op de woningmarkt.

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de woningmarkt of nieuwe woonplannen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze makelaars. Zij staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek en ontdek alle woonkansen die Noord-Brabant  te bieden heeft. Bij RE/MAX zetten we ons altijd in om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun woondromen. Wij zijn uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Brabant? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel 013-7370163 of e-mail naar optimusmakelaars@remax.nl

Naar boven