Roosendaal

Roosendaal

Unieke woonkansen in het hart van West-Brabant

Roosendaal is een van de weinige gemeenten in Brabant waar nog volop woonkansen zijn. De huizen zijn gunstig geprijsd en de ligging is prachtig, omgeven door de vele natuurgebieden. Vooral voor starters en gezinnen met jonge kinderen biedt Roosendaal unieke mogelijkheden om zich te vestigen.

Kansen in Roosendaal

In vergelijking met andere Brabantse steden heb je in Roosendaal nog volop keuze uit betaalbare woningen in leuke buurten. Vooral de wijken Kortendijk, Landerij, Sterrenbos en Langdonk hebben grote voordelen. De huizenprijzen zijn er relatief laag en je woont er aan de rand van de binnenstad, dichtbij een prachtige groene omgeving.

Wonen in Roosendaal

Er is ook veel te doen in Roosendaal. Ga bijvoorbeeld eens langs in Visdonk met zijn beroemde T-huis in het bos. Kinderen kunnen naar de Scouting St. Jan, Sportpark Vierhoeven en diverse speeltuinen. En even verderop ligt Manege Visdonk. Roosendaal biedt alles wat je nodig hebt voor rust, ontspanning, gezelligheid en activiteiten. Net ietsje verder maar nog steeds op fietsafstand bevinden zich de prachtige gebieden Rozenven en de Rucphense bossen met zijn bekende speeltuin ’t Ossekopke en de Rucphense heide.

Scholen in de buurt

Kom je met een jong gezin naar Roosendaal? In de buurt Kortendijk heb je verschillende basisscholen zoals de Saffier, de Cortendijck, Klaverweide en de Klimroos. Past jouw kind niet in een standaard kader, dan is het montessori onderwijs beslist iets wat je zoekt. Het nieuwe gebouw van openbare basisschool ZieZo ligt op loopafstand van Visdonk, tussen de wijken Kortendijk en Langdonk. Ook de nieuwe en moderne middelbare school JTC bevindt zich op korte afstand.

Veel voorzieningen

Om je dagelijkse leven wat makkelijker te maken, biedt Roosendaal twee grote winkelcentra: het Dijkcentrum en Winkelcentrum Lindenburg. De huisartsenpraktijk, apotheek en fysiotherapie FysioFaster vormen een niet onbelangrijk deel van het Dijkcentrum. Ook McDonald’s, KFC, Burgemeester Godwaldtpark en de woonboulevard Go Stores zijn in de buurt. Met andere woorden, Roosendaal vormt een ideale woonplek voor jong en oud. Hier wil je wonen en je bent hier van harte welkom!

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Roosendaal? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven