Makelaar Ruby Castel

Makelaar Ruby Castel

Expertise: Oisterwijk en Moergestel

Bel of WhatsApp 06-27900755 of e-mail naar rubycastel@remax.nl


Ruby Castel is onze gespecialiseerde makelaar voor Oisterwijk en Moergestel. Ze is actief in heel Brabant en heeft als inwoner van Oisterwijk de meeste affiniteit met dit prachtige dorp en het nabijgelegen Moergestel. Met haar gedreven, enthousiaste aanpak zorgt ze ervoor dat klanten volledig worden ontzien in het hele aankoop- of verkooptraject. Maak kennis met Ruby Castel.

Eerlijk, vertrouwd en transparant

Ruby: “Ik streef naar een samenwerking waarbij de klant een vertrouwd gevoel bij mij ontwikkelt en volledig zichzelf kan zijn. Daarom behandel ik de klant met respect en op een manier hoe ik ook behandeld zou willen worden. De samenwerking moet eerlijk verlopen en daarom vind ik uw mening ontzettend belangrijk. Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes en ik zal u op een eerlijke manier meenemen en begeleiden in de zoektocht naar de perfecte woning. Om dit proces vlekkeloos te laten verlopen zorg ik voor 100% transparantie. Dit houdt in dat de informatie waar ik als makelaar over beschik ook volledig bekend is bij de klant. Op deze manier komt de klant niet voor plotselinge verrassingen te staan en is hij of zij elk moment volledig op de hoogte van alles.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Oisterwijk en Moergestel

“Zelf woon ik al een lange tijd met veel plezier in Oisterwijk. Toen ik voor het eerst kennis maakte met dit mooie dorp voelde ik mijzelf er meteen thuis. Het gemoedelijke volk, het dorpse maar toch ook dat kleine vleugje stadsgevoel gaven mij een warm en welkom gevoel. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Er zijn veel leuke, verstopte plekjes die ik graag met u deel. Naast Oisterwijk ben ik ook gespecialiseerd in het gebied Moergestel. Zowel Oisterwijk als Moergestel hebben beide hun eigen charme en dit maakt het zo leuk om hier te mogen makelen. De wijken zijn geschikt voor zowel jong als oud wat zorgt voor een leuke diversiteit. Dankzij de prachtige bossen en vennen, het bruisende centrum en de leuke boetiekjes zijn Oisterwijk en Moergestel twee mooie parels van Brabant.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Perfecte match

“Ik beschik over een breed netwerk dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd binnen verschillende Brabantse ondernemersnetwerken. Zo ben ik al een aantal jaren actief op het gebied van behoeftevoorziening voor verschillende doelgroepen mensen, planning en organisatie van diverse projecten en de branding hiervan. Ik hou me graag bezig met de behoeftevervulling van de mens en de koppeling daarvan aan het juiste product. Daar haal ik veel plezier uit. Vooral het vinden van de perfecte match met behulp van diverse creatieve technieken geeft me veel energie.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Uw nieuwe thuis

“Het hebben van een thuis is het belangrijkste wat er is. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan doen en laten wat je wilt. Het vinden van een nieuw thuis kan soms lastig en spannend zijn. Ik help daar graag bij. Voor dit proces nemen wij alle tijd. We bespreken elke mogelijkheid uitgebreid en gaan door totdat u tevreden bent met de woning. Binnen dit proces zal ik u begeleiden en helderheid scheppen tijdens de verschillende fases en situaties van het verkoop- of aankoopproces. Ik zet mijn creativiteit, enthousiasme, kennis en betrokkenheid volledig in om van deze zoektocht een mooi en onbezorgd avontuur te maken."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

RE/MAX service

“Ik heb mij aangesloten bij RE/MAX omdat de werkwijze van de organisatie mij aanspreekt. Aangezien wij allemaal zelfstandige makelaars zijn, zijn wij flexibel in onze bereikbaarheid. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Als u een vraag heeft kunt u ons ook ‘s avonds en in het weekend appen, bellen, sms’en of mailen. Want goede communicatie is de sleutel tot een prettige en succesvolle samenwerking. En daarin staat de tevredenheid van de klant centraal. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Wij zijn dan ook de enige contactpersoon en zijn betrokken bij elk onderdeel in het aankoop- of verkooptraject. Ook al zijn we zelfstandig makelaar, we hebben altijd een heel team achter ons voor eventuele ondersteuning. Zo bieden we bij RE/MAX het beste van twee werelden.”

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Ruby Castel

Neem contact op met Ruby Castel voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven