Binnen een week verkocht!

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Makelaar­ Robert van Kemenade

Makelaar­ Robert van Kemenade

Expertises: Liempde, Landgoed Stille Wille, houten woningen, erfpacht

Bel of WhatsApp 06-16302740 of e-mail naar robertvankemenade@remax.nl

Makelaar Robert van Kemenade is actief in heel Brabant. Zijn expertise ligt vooral in de omgeving van Liempde en Landgoed Stille Wille. Naast gebruikelijke bouw heeft hij extra kennis van houten woningen en erfpacht. Maak kennis met Robert van Kemenade.

Duidelijkheid voorop

Robert neemt graag de tijd voor zijn klanten. Hij legt zaken net zo lang uit totdat ze helemaal duidelijk zijn. Robert: “Het verkopen van een huis brengt vaak situaties met zich mee die mensen niet regelmatig meemaken. Voor mij behoren ze tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Daardoor kan ik mijn klanten prima begeleiden. Het helpt ook dat ik marketing heb gestudeerd zodat ik makkelijker iets aan de man kan brengen en woningen optimaal kan presenteren. En door mijn 12 jaar ervaring in klantcontact voor verschillende bedrijven kan ik goed communiceren met allerlei soorten mensen.” 

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Liempde en Landgoed Stille Wille

“Voor zowel aankoop als verkoop heb ik veel ervaring met mijn woonplaats Liempde en Landgoed Stille Wille. In Liempde heb ik het overgrote deel van mijn leven gewoond. Ik heb aan den lijve ondervonden wat wonen in Liempde zo geweldig maakt. Zo heb ik een prima schooltijd gehad en genoten van het uitgaansleven. Ook de verbindingen met steden en werk zijn er uitstekend. Voor Landgoed Stille Wille heb ik afgelopen jaren tientallen huizen verkocht en aangekocht. Dat is wel een vak apart want er gelden speciale gebruiken, regels en eigenaardigheden voor zowel het landgoed, de omgeving en financierbaarheid. Ik ken ze inmiddels als geen ander. Naast de verkoop of aankoop van een woning op het landgoed help ik ook graag met de randvoorwaarden. Vooral door mijn jarenlange ervaring met Landgoed Stille Wille heb ik veel kennis van houten woningen en erfpacht opgedaan.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Wensen van klanten centraal

“Het is mijn uitdaging om een woning precies volgens de wensen van mijn klanten te verkopen. De een streeft naar de hoogste prijs, voor de ander is een snelle verkoop belangrijker. Deze wensen neem ik mee in de verkoopstrategie die ik samen met klanten opstel, zodat we de prioriteiten helder hebben. Bij aankoop ondersteun ik mijn klanten met het vinden van de ideale woning. Dat kan onder andere door mogelijkheden in beeld te brengen voor het aanpassen van een woning. Maar soms ook door aan te raden om verder te zoeken als er bijvoorbeeld grote twijfel is. Dat is wel zo eerlijk voor zowel koper als verkoper.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Full service aanpak

“Voor de koop of verkoop van een woning willen klanten - terecht - heldere en complete informatie. Dat bieden wij bij RE/MAX omdat we zelfstandige makelaars zijn. Klanten krijgen daarmee constant met 1 makelaar te maken die alles van hun situatie af weet. Die u altijd bijpraat over de gang van zaken en over reacties na bezichtigingen. Wij hanteren een full service aanpak, van de eerste kennismaking tot het bezoek aan de notaris. Persoonlijk contact vinden wij dan ook heel belangrijk. Klanten kunnen mij altijd bellen en als ik tijdelijk niet bereikbaar ben dan neemt ons kantoor het contact over."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Zakelijke blik

“Het kan voorkomen dat mensen niet weten of ze hun huis willen verkopen of dat ze de gewenste woning maar niet kunnen vinden. Dan is het altijd goed om eens langs te komen. Zo kan ik de waarde van de huidige woning bepalen, kansen op de woningmarkt inzichtelijk maken en uitleggen wat er allemaal bij het onderhandelen komt kijken. Dat doe ik uiteraard vrijblijvend. Het werkt vaak verfrissend om een expert te spreken die zich niet laat leiden door emotie maar de koop of verkoop puur zakelijk bekijkt.”

Maak een afspraak voor meer informatie

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Robert van Kemenade

Neem contact op met Robert van Kemenade voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven