Makelaar Nelleke Timmermans

Makelaar Nelleke Timmermans

Expertise: Oisterwijk

Bel of WhatsApp 06-51000671 of e-mail naar nelleketimmermans@remax.nl


Nelleke Timmermans is onze makelaar voor Oisterwijk. Ze woont er zelf al jarenlang met veel plezier en heeft er een groot netwerk opgebouwd. Met haar innovatieve, inspirerende aanpak zorgt zij voor optimaal resultaat bij de aankoop of verkoop van uw woning in Oisterwijk. Maak kennis met Nelleke Timmermans.

Inspireren voor nieuwe inzichten

Nelleke Timmermans is een sterke communicator en netwerker. Nelleke: “In mijn vak vind ik innovatie en kwaliteit belangrijk. Ik vind het leuk om mijn opdrachtgevers te inspireren en te laten zien wat de kansen zijn van een woning. Zowel bij het kopen als het verkopen van een woning leidt dat vaak tot nieuwe inzichten en betere resultaten. Ik kan kritisch zijn maar altijd als doel om de gestelde doelstellingen op een positieve manier te behalen. Een goede deal zie ik als een persoonlijke overwinning die ik graag vier met mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Oisterwijk

“Oisterwijk is een van de mooiste gemeenten van Brabant. Het wordt niet voor niets “De parel van Brabant” genoemd. Ik kan het weten want ik heb er 12 jaar gewoond. Daarna 14 jaar in Haaren om uiteindelijk weer terug te keren naar het prachtige Oisterwijk. Inmiddels valt Haaren onder de gemeente Oisterwijk en ben ik in beide plaatsen actief als makelaar. De Oisterwijkse wijken Bunders en Levenskerk, Pannenschuur, Waterhoef en Westend ken ik op mijn duimpje. In Haaren ben ik vooral bekend met de wijken Noenes, Kerkeind, Heesakker en Gever. Moergestel is voor mij minder bekend maar ook daar kan ik mijn expertise inzetten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Bouwen aan vertrouwen

“Door mijn jarenlange ervaring in de GGZ weet ik op een positieve manier met mensen om te gaan en heb ik snel een vertrouwensband opgebouwd. Ook heb ik snel door wat de vraag is en ben ik volhardend om het resultaat te bereiken. De contacten met de kopers en verkopers zijn de positieve kanten van het vak en ook het zakelijk aspect aan de makelaardij past helemaal bij mij. Ik zie in elk huis mogelijkheden, zeker als ik weet wat de wensen van de kopers zijn. Ook ben ik eerlijk. Ik zal niet zeggen dat een huis helemaal bij iemand past als dat niet zo is.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX Service

“RE/MAX heeft een prachtige formule. Alle makelaars zijn zelfstandige ondernemers waardoor ze geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en een stapje verder gaan dan andere makelaars. Ook ik bied tijdens de aan- of verkoop van uw woning optimale bereikbaarheid en kwaliteit. Uw mailtjes of appjes worden zeer snel beantwoord en ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar. De sterke samenwerking met mijn collega’s bij RE/MAX Optimus makelaars garandeert de best mogelijke service.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Nelleke Timmermans

Neem contact op met Nelleke Timmermans voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven