Makelaar Margot Smagowska

Makelaar Margot Smagowska

Expertise: Roosendaal

Bel of WhatsApp 06-42526626 of e-mail naar margotsmagowska@remax.nl

Margot Smagowska is onze gespecialiseerde makelaar voor Roosendaal. Vooral met de wijken Kortendijk, Langdonk, Landerij en Sterrebos heeft ze veel affiniteit. Omdat Margot vloeiend Frans en Pools spreekt helpt ze ook graag Franse en Poolse klanten aan een nieuw thuis in Roosendaal. Maak kennis met Margot Smagowska.

Nieuwe inzichten, nieuwe woonkansen

Als een echte mensenmens is Margot Smagowska graag in contact met anderen. Ze neemt de tijd voor haar klanten en doet haar best om passend advies te geven. Margot: “Mijn kennis van vreemde talen brengt me dicht bij mijn klanten. Ik ben nieuwsgierig naar de ideeën en opvattingen van anderen. Ik probeer deze te begrijpen en toon daarin een open houding. Ik bekijk zaken graag van alle kanten waardoor ik tot nieuwe inzichten kom. Vaak zijn het net die dingen die anderen over het hoofd zien maar die toch tot verrassende oplossingen zorgen. Met de frisse blik van een expert kunnen woningen geheel nieuwe kansen krijgen.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS WAARDEBEPALING

Kenner van Roosendaal

Margot is uw makelaar voor Roosendaal. Ze weet er alles over en laat u graag kennis maken met deze prachtige stad en bosrijke omgeving. Margot: “Ik woon al jarenlang in Roosendaal en het blijft me verbazen wat voor geweldige woonkansen je hier nog hebt. In vrijwel alle sectoren is volop keuze en de huizenprijzen zijn nog goed betaalbaar. Mijn expertise behelst heel Roosendaal en omgeving, vooral met de wijken Kortendijk, Langdonk, Landerij en Sterrebos heb ik veel affiniteit.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VERKOOPADVIESGESPREK

Ook Franse en Poolse begeleiding

“Vanwege mijn achtergrond heb ik veel kennis van de Franse en Poolse taal en markt. Dat geeft een extra dimensie aan mijn dienstverlening. Naast mijn lokale klanten help ik dan ook graag buitenlandse klanten met hun eerste stappen op de Roosendaalse woningmarkt. De Nederlandse wetten en regels vormen vaak een hoge drempel voor buitenlandse woningzoekers waardoor ze eerder geneigd zijn om voor huren te kiezen. Met mijn begeleiding kunnen ze alsnog een woning kopen waardoor hun keuze aanzienlijk groter wordt.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN AANKOOPADVIESGESPREK

Alleen de hoogste kwaliteit

“Ik ben behoorlijk perfectionistisch ingesteld en voer alle taken zo goed mogelijk uit. Mijn werkplezier haal ik uit het tonen van mijn vakmanschap. Uiteindelijk leidt dat tot het hoogst haalbare resultaat bij de koop of verkoop van een woning. Persoonlijke wensen van mijn klanten staan daarbij centraal. Bij verkoop is dat meestal de hoogste prijs in de kortste tijd. Maar het kan ook zijn dat gunning of de lange adem een grotere rol speelt. Zo ook bij de aankoop van een huis in Roosendaal. Sommigen willen zo snel mogelijk een nieuwe woning, anderen willen net zolang wachten totdat ze hun ideale droomhuis hebben gevonden. Het is maar net wat je wilt, daar pas ik mijn service op aan.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ZOEKOPDRACHT

RE/MAX Service

“RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Het is een breed georiënteerde organisatie met decennialange ervaring. Dat biedt onze klanten het beste van twee werelden: een groot internationaal netwerk met grote expertise op lokaal niveau. Voor buitenlandse woningzoekers is dat ideaal om vanuit hun thuisland een woning te vinden in Nederland. Onze zelfstandige makelaars staan 24/7 klaar met professionele kennis en service van A-Z. Meedenkend en proactief zorgen ze ervoor dat hun klanten maximaal resultaat halen uit onze onderhandelingen.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ORIËNTATIEGESPREK

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN HYPOTHEEKGESPREK

Maak een afspraak

Margot Smagowska

Neem contact op met Margot Smagowska voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven