Makelaar Cindy de Groot

Makelaar Cindy de Groot

Expertise: Oisterwijk

Bel of WhatApp 06-19019066 of e-mail naar cindydegroot@remax.nl

Cindy de Groot is onze makelaar voor Oisterwijk. Ze woont daar zelf ook en heeft er inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Met haar gedreven, vernieuwende aanpak zorgt zij voor optimaal resultaat bij de aankoop of verkoop van uw woning in Oisterwijk. Maak kennis met Cindy de Groot.

Anders-dan-anders-aanpak

Cindy de Groot is een communicatief sterke en zeer klantgerichte makelaar. Met haar grote doorzettingsvermogen en flexibele instelling haalt ze het hoogste rendement uit de aankoop of verkoop van een woning. Cindy: “Mijn ‘anders-dan-anders-aanpak’ staat voor intensieve persoonlijke aandacht en zorg voor de presentatie van uw woning en de begeleiding voor, tijdens en na het verkooptraject. Het is een aanpak waarbij ik er voor u ben en met u samen werk op een basis van volledig vertrouwen. Ik raak snel de kern bij klanten, werk op een vernieuwende wijze en heb een no-nonsense aanpak.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Huis kopen of verkopen

“Het aan- en verkopen van een woning heeft alles te maken met de wijze waarop je omgaat met je klanten. Het is voor iedere betrokkene een persoonlijk proces met emotionele en rationele aspecten. Voor mij zijn het met name deze zaken die het makelaarsvak zo boeiend en uitdagend maken. In een emotionele fase van iemands leven probeer ik zoveel mogelijk de ratio op te zoeken. Zodat mijn klanten altijd een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van Oisterwijk

Oisterwijk wordt ook wel “De parel van Brabant” genoemd. En dat is niet overdreven. Je woont er in een prachtige groene omgeving, niet ver van grote steden als Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Op het gebied van recreatie heet Oisterwijk veel te bieden. Oisterwijk leeft, bruist en hier bevind je je middenin de warmte van de Brabantse gezelligheid. Ik weet er alles van, want ik woon en werk er zelf met veel plezier. Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd wat goed van pas komt bij de zoektocht naar uw ideale woning in Oisterwijk.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Optimaal resultaat

“Vernieuwing is verandering en verandering is vernieuwing. Met mijn vernieuwde werkwijze, en uniek marketingplan ga ik voor het optimale resultaat. Ik ben de makelaar die er wél is. Een makelaar met oog voor uw persoonlijke situatie. Een geslaagde transactie is voor mij dan ook de grootste beloning. Heel eenvoudig: het gaat mij om de blije gezichten van zowel de verkopers als de kopers. Samen met mijn collega’s hebben wij alle expertises in huis; van specialisme in jaren ’30 woningen tot nieuwbouw, monumentale panden, taxatie en hypotheekadvies.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

RE/MAX Service

“RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Dat betekent dat onze klanten gebruik kunnen maken van een groot internationaal netwerk én lokale expertise. Binnen deze groep werken we als zelfstandige makelaars. En die zelfstandigheid vertaalt zich in een grote mate van betrokkenheid. We zijn altijd bereikbaar, ook in de avonden en de weekenden en we begeleiden onze klanten van het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht. Als actieve makelaars doen we er alles aan om het maximale rendement te halen uit de koop of verkoop van uw woning. ”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Cindy de Groot

Neem contact op met Cindy de Groot voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven