Makelaar Nathalie Schildmeijer

Makelaar Nathalie Schildmeijer

Expertise: ‘s Hertogenbosch

Bel of WhatApp 06-48224875 of e-mail naar nathalieschildmeijer@remax.nl

Nathalie Schildmeijer is onze gespecialiseerde makelaar voor ‘s Hertogenbosch. Ze is een gedreven ondernemer die graag haar steentje bijdraagt aan het gelukkig maken of helpen van haar medemens. Met haar passie voor het verkopen en aankopen van huizen helpt zij haar klanten om het maximale resultaat te halen uit de transactie. Maak kennis met Nathalie Schildmeijer.

Internationale ervaring

Ruim 14 jaar internationale ervaring in verschillende branches en werkgebieden vormde de basis voor Nathalie’s makelaarservices. Het heeft haar behalve mensenkennis ook talen bijgebracht. Naast Nederlands spreekt ze vloeiend Engels en Spaans. Nathalie: “Menig product heb ik zelf in de markt gezet of ik heb er model voor gestaan. De wereld van conventies en andere evenementen, maakt al aardig wat jaartjes deel uit van mijn leven. Deze ontwikkeling heeft mij gesterkt in de makelaardij waar alle aspecten van koop en verkoop bij elkaar komen. Integriteit staat daarbij hoog in het vaandel. Mijn motto is dan ook: “De werkelijke waarde van een mens kan worden gevonden in de mate waarin hij of zij bevrijding van zijn eigen belang heeft bereikt”, Albert Einstein.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Innovatie in verkoop van huizen

“Door mijn internationale ervaring in sales en mijn opleiding HBO Communicatie kan ik woningen sterk in de markt zetten. Met mijn passie voor verkoop help ik klanten om maximaal resultaat te halen uit de verkoop van hun woning in Den Bosch. Daarbij is de manier waarop het huis in de markt gezet wordt en het vooronderzoek dat daaraan vooraf gaat, bepalend voor het succes. Ik blijf me op dat gebied innoveren. Zo ga ik mee met social media trends en ga ik voor optimale foto- en videopresentaties om huizen zo goed mogelijk te promoten en het beste bod te realiseren.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Huis kopen, de beste investering

“Iedereen heeft een huis nodig en het is de beste investering die een mens kan doen. Het huis wordt je thuis, dus je wilt er zeker van zijn dat je ergens komt waar je je het beste voelt. Hoe kun je ervoor zorgen dat je huis meerwaarde krijgt? Of hoe zorg je ervoor dat je huis zijn waarde niet verliest? Ik help daarbij. Ik beschik over de laatste ins en outs om van je droomhuis de beste investering te maken. Ik luister en analyseer aandachtig en zet persoonlijke wensen om in gerichte daden.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Eerlijk en integer

“Ik heb niet alleen een passie voor handel maar ook specifiek voor het aankopen, verkopen en taxeren van vastgoed, renovatie en binnenhuisinterieur. Ik vind het zelf van groot belang dat er altijd eerlijk en integer wordt gehandeld. Daarom kijk ik altijd goed of het huis matcht met jouw persoonlijke behoefte en voorkeuren en ben ik een keiharde onderhandelaar als het aankomt op de prijs.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

RE/MAX Service, grootste bereik

"Mijn makelaarsservice is altijd maximaal. Ik ben 24/7 bereikbaar en ben blij dat ik kan helpen met een van de belangrijkste keuzes in het leven van mijn klanten. Daarom heb ik voor RE/MAX gekozen. Als zelfstandige makelaar kan ik mijn klanten een optimale service bieden en de beste verkoopmiddelen inzetten. Zowel lokaal als internationaal. Want dankzij het wereldwijde netwerk van RE/MAX hebben wij het allergrootste bereik voor de verkoop van woningen."

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Nathalie Schildmeijer

Neem contact op met Nathalie Schildmeijer voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven