Makelaar Jan van der Sanden

Makelaar Jan van der Sanden

Expertise: Dommelbeemd, Eindhoven

Bel of WhatsApp 0634209213 of e-mail naar janvandersanden@remax.nl

Jan van der Sanden is onze gespecialiseerde makelaar voor de wijk Dommelbeemd (Woensel-Noord) in Eindhoven. Een betrokken makelaar met hart voor zijn klanten. Hij is actief in heel Eindhoven en heeft als inwoner van Dommelbeemd veel affiniteit met deze gezellige wijk. Maak kennis met Jan van der Sanden.

Van een huis een thuis maken

Jan is een door de wol geverfde klantenman. Met zijn 20 jaar ervaring in de customer service business is zijn betrokkenheid bij klanten bijzonder groot. Jan: “Eerlijk, oprecht, betrouwbaar en professioneel. Zo sta ik in mijn makelaarsdiensten. Ik ben actief betrokken bij de klant en gemotiveerd om de klant een positieve ervaring te leveren bij de koop of verkoop van hun huis in Eindhoven. Ongeacht de woning, ik probeer voor iedere klant van een huis een thuis te maken.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Kennismaken met woonkansen

“Zelf woon ik met veel plezier in Eindhoven. Ik ben gespecialiseerd in de wijk Dommelbeemd (Woensel-Noord) met de daarbij horende buurten Esp, Bokt, Heesterakker, Vaartbroek, Eckart, Luytelaar en Oude Gracht. Ik ken deze buurten als geen ander en laat mijn klanten graag kennismaken met de vele woonkansen. De omgeving kent een unieke ligging tussen de rust van het Brabantse platteland en de dynamiek van de Eindhovense binnenstad.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Emotioneel moment

“Een huis kopen of verkopen is iets dat je maar een paar keer in je leven doet. Het is niet zelden de grootste aankoop in je leven. Ik realiseer me dan ook dat dit een emotionele periode kan zijn en probeer daarbij zoveel mogelijk te helpen. Voor iedere klant probeer ik de beste deal in de kortst mogelijke periode te realiseren.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX voordelen

“Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandige ondernemers. Dat betekent dat de klant 100% inzet krijgt. Ik ben 7 dagen per week beschikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. Want dan zijn mijn klanten druk bezig met verhuisplannen en sta ik graag voor ze klaar voor eventuele vragen. RE/MAX is daarnaast de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en heeft een enorm netwerk van talent en informatie. Daar maken wij dagelijks dankbaar gebruik van om woningen maximaal in de markt te zetten en kennis te delen.”

Maak een afspraak voor zoekopdracht

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Jan van der Sanden

Neem contact op met Jan van der Sanden voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eén van mijn verkochte woningen

Naar boven