Makelaar Chantal Peters

Makelaar Chantal Peters

Expertise: ‘s-Hertogenbosch

Bel of WhatApp 06-23979923 of e-mail naar chantalpeters@remax.nl

Onze makelaar Chantal Peters is geboren en getogen in de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch. Als echte ‘Bosschenaar’ weet ze als geen ander de ins & outs en de unieke woonkansen die de stad te bieden heeft. Ze helpt u graag om uw droomhuis of investeringsobject te vinden. Maak kennis met Chantal Peters, onze gepassioneerde makelaar voor Den Bosch.

Passie voor woningen

Chantal: “Als makelaar is het mijn doel om uitzonderlijke service te bieden aan mijn klanten en het koop- of verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Want ik begrijp goed dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke levensgebeurtenis is. Naast mijn passie voor woningen, breng ik mijn positieve instelling mee. Ik ben een echte mensen-mens oftewel een verbinder. Pro-actief en creatief. Het is mijn persoonlijke drive om mensen een fijn thuis te bezorgen. Een mooie plek waar ze samen met familie en vrienden kunnen genieten. Of waar ze tot rust kunnen komen na een drukke werkdag.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kijk op interieur

“Zodra ik een woning te koop zie staan, dan kijk ik altijd op internet om te zien wat het huis heeft te bieden. Ik kijk naar zaken zoals hoe het huis eruit ziet en welke prijs ze ervoor vragen. Vooral het interieur vind ik erg belangrijk. Van vrienden en familie krijg ik vaak te horen dat ik een goede smaak heb voor de inrichting van woningen. Ze vragen me dan ook regelmatig om advies. Ook heb ik veel inzicht in hoe een woning aangepast kan worden om het nog ruimtelijker en mooier te maken.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Kenner van 's-Hertogenbosch

Chantal Peters is geboren en getogen in 's-Hertogenbosch. Ze kent de prachtige bourgondische stad op haar duimpje en weet alles van de wijken. Door haar grote kennis van de stad is ze goed op de hoogte van woningen die op de markt komen. Chantal: "Ook weet ik vaak wat er in bepaalde wijken te doen is en waarom de ene wijk wel bij een mogelijke koper past en de andere niet. Zelf woon ik in de Graafsepoort, aan de rand van het centrum en dicht tegen de wijk Zuid aan. Vanuit mijn woning kijk ik uit op de Sint Jan en de Watertoren en vanuit de slaapkamer zie ik het Provinciehuis. Dit zijn echt iconische punten van ‘s-Hertogenbosch. Zo kent de stad nog veel meer mooie wijken met bijzondere weetjes en feitjes. Daar wil ik mijn klanten graag voor warm maken.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Ook hypotheken en verzekeringen

“Ik bied een complete dienstverlening. Dat betekent dat ik behalve bemiddeling in aankoop en verkoop van woningen ook adviseer op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Op die manier wil ik een life-time-relatie aangaan met mijn klanten. Zodat ze ook na de  aankoop of verkoop van de woning kunnen rekenen op mijn klantgerichte service.”

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

RE/MAX service

Waarom heeft Chantal gekozen voor RE/MAX? Chantal: "Bij RE/MAX werken we met zelfstandig makelaars. Zij werken onder hun voorwaarden met ruimte voor de persoon en dat vind ik een gouden combinatie. Als zelfstandige zet je toch altijd een stapje extra. Daar profiteren onze klanten van omdat je jezelf meer dan 100% inzet en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Ik ga helemaal voor de klant. Daarom ben ik ook na kantooruren bereikbaar als ze vragen hebben.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Maak een afspraak

Chantal Peters

Neem contact op met Chantal Peters voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven