Makelaar André Hilhorst

Makelaar André Hilhorst

Expertise: Uden

Bel of WhatsApp 06 83257576 of mail naar andrehilhorst@remax.nl

André Hilhorst is onze gespecialiseerde makelaar voor Uden. Hij is in de omgeving van Uden opgegroeid en kent het dorp door en door. Met zijn betrokken service en bouwkundige kennis helpt hij klanten om maximaal resultaat te halen uit de koop of verkoop van hun huis in Uden en omstreken. Maak kennis met André. 

Prachtig gebied, landelijk gelegen

André: “Uden is een gemeente dat bestaat uit de dorpen Uden, Volkel en Odiliapeel. Deze liggen aan het oergebied De Maashorst. Een prachtig gebied voor natuurliefhebbers. Ik ben opgegroeid in het mooie landelijk gelegen Odiliapeel. Uden heeft een bruisend centrum waar altijd wat te beleven valt. Maar je kunt er ook heerlijk onthaasten in de bosrijke omgeving. Of ga sporten bij een van de vele sportverenigingen.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Huis verkopen in Uden

“Ik ben goed bekend met de diversiteit van woningen in Uden en alle omliggende dorpen. Of het nu gaat om een moderne woning in het jonge Uden-Zuid of een van de gezellige oudere wijken. Ik kan de kansen van de huizen op de woningmarkt goed inschatten. Door mijn uitgebreide presentatie en mijn grote netwerk zorg ik voor een optimale verkoop.” 

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Flexibel bezichtigen

“Voor de verkoop van uw woning bespreken we samen de verkoopstrategie en plannen we de bezichtigingen. Tevens neem ik alle administratieve rompslomp voor mijn rekening tot en met de oplevering en de sleuteloverdacht. In overleg met de klant kunnen bezichtigingen of andere afspraken ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Huis kopen in Uden

“Ook voor de aankoop van een huis in Uden kunnen klanten rekenen op mijn aankoopservice. Door mijn achtergrond in de bouwsector heb ik veel ervaring met het beoordelen van panden en zie ik snel mogelijkheden voor elke woning. Ik ontzorg mijn klanten van A tot Z in het hele aankooptraject. Het is immers een van de belangrijkste beslissingen die je in je leven neemt dus zorg ik ervoor dat elk aspect tot in de puntjes geregeld is.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX, de actieve makelaars

“Ik ben enthousiast geworden door de actieve werkwijze van RE/MAX Makelaars. Niet achterover leunen en wachten tot een koper zich aandient. Maar actief de markt op en er alles aan doen om de woning onder de aandacht te brengen van geïnteresseerden. Als zelfstandige makelaars staan we bij RE/MAX altijd klaar voor onze klanten. Ook ’s avonds en in het weekend. Want dan zijn onze klanten juist bezig met hun verhuisplannen. En dan staan we ze graag bij met deskundig advies en onze uitgebreide service.” 

Maak een afspraak voor meer informatie

Duidelijk financieel plaatje

"Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur."

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek

Maak een afspraak

André Hilhorst

Neem contact op met André Hilhorst voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eén van mijn verkochte woningen

Naar boven